http://wildsingaporenews.blogspot.sg/2013/10/school-design-tweaked-after-pasir-ris.html

[Singapore] Remember the Pasir Ris woodlands?

“Until last month, when it was cleared, the plot boasted woodland that some residents had fought to save. They aired their concerns with the authorities. […] The Pasir Ris Greenbelt residents’ group is still hoping for a townhall-style meeting with the school, URA and the Ministry of National Development to reiterate concerns before piling starts and the layout of the campus is set.”

(Original article by Grace Chua, Straits Times)
[green_message]Source: http://wildsingaporenews.blogspot.sg/2013/10/school-design-tweaked-after-pasir-ris.html [/green_message] Follow me on Facebook at http://www.facebook.com/pages/p/286894154774986

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s